Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι κάτωθι:

Αντικαταβολή (για πληρωμές εντός και εκτός Αθηνών)

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους, στον χώρο που έχετε δηλώσει. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές). Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει έξτρα επιβάρυνση 1,90€.

Πληρωμή μέσω Κάρτας

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω καρτας θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της Viva (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Vivawallet λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω viva είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στους servers της εταιρείας μας.

Πληρωμή μέσω Τραπέζης

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Τραπέζης θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της La Strada Coffees. Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Τράπεζα Πειραιώς

Όνομα λογιαριασμού: LA STRADA ESPRESSO ΜΟΝ. ΕΠΕ

Αριθμός λογαριασμού: 67 3714 2141 196       

IBAN: GR 960171 7370 0067 3714 2141 196